Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:02  |  22/10/2020

Noves mesures per fer front a la COVID-19, a partir d’aquesta nit

  • Noves mesures per fer front a la COVID-19, a partir d’aquesta nit

    Noves mesures per fer front a la COVID-19, a partir d’aquesta nit

15/10/2020

La Generalitat de Catalunya té previst publicar aquesta nit el decret per fer front a la crisi de la COVID-19 i que, entre altres mesures, contempla restriccions a bars i restaurants, que únicament podran servir menjar per emportar.

El decret, que entrarà en vigor immediatament, deixarà en suspens tres aspectes que afecten drets fonamentals i sobre els quals s’ha de pronunciar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: La prohibició de reunions de més de 6 persones, la suspensió de l’activitat presencial a les universitats i la limitació de l’aforament a les activitats de culte.

 

Les mesures que inclourà el decret, inicialment amb una vigència de 15 dies, també limiten l’aforament dels comerços al 30%, dels cinemes i teatres al 50%, i la suspensió de les activitats esportives no professionals. Els parcs infantils no es podran fer servir a partir de les 20 hores.

 

Totes les noves mesures es prenen amb urgència per fer front a l'increment de contagis de la COVID-19 i tallar-ne l'expansió al més aviat possible.Data de modificació: 15/10/2020 22:51:24