Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

19:38  |  17/07/2024

Dades de preinscripció escolar per al curs 2021-2022

  • Dades de preinscripció escolar per al curs 2021-2022

    Dades de preinscripció escolar per al curs 2021-2022

11/3/2021

Publiquem les dades de preinscripció escolar a Collbató per cicles formatius, i informació addicional, com els documents sobre els projectes educatius de les escoles La Salut i Mansuet.

Les dates de preinscripció són les següents:

Cicle infantil, de 0 a 3 anys
Del 10 al 21 de maig de 2021: presentació de sol·licituds

Cicle Infantil i Educació Primària
Del 15 al 24 de març de 2021: presentació de sol·licituds
Per al 2n Cicle d'Educació Infantil i Educació Primària (infants nascuts el 2018 i tots aquells que fan des de P3 fins a 6è o que volguessin fer canvi de centre).

Les dues escoles de la població ens han fet arribar documents informatius sobre el seu projecte educatiu, que trobaràs adjunts a la notícia.


Educació Secundària Obligatòria
Del 17 al 24 de març de 2021: presentació de sol·licituds

Indicacions per fer la preinscripció
És molt important respectar les dates, perquè les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran totes les prioritats que haurien pogut tenir a l'hora d'obtenir la plaça. Els criteris de prioritat serveixen per donar una puntuació a cada sol·licitud. D'aquesta manera s'estableix l'ordre d'accés a les places de cada centre. Cal presentar la sol·licitud i adjuntar-hi la documentació d'identificació o de criteris que correspongui.

Els Centres educatius també han actualitzat els seus espais web perquè pugueu tenir una millor informació del centre i també del procés de preinscripció i matrícula.

Per altra banda, al web del Departament d'Educació podeu trobar també informació sobre la documentació, calendari, etc. i la sol·licitud de preinscripció que cal que ompliu https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici. En aquesta web hi ha informació molt detallada de com fer la preinscripció telemàtica i també inclou vídeos explicatius molt útils.

Si la preinscripció no es pot fer telemàticament, pots demanar cita prèvia al centre
De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, els centres hauran d'organitzar la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia per a l'accés al centre. Aquesta assignació es gestionarà des dels centres.

Els centres han de preveure la gestió telefònica de les cites prèvies, des de primer dia del termini de presentació telemàtica de les sol·licituds, per aquelles persones que no puguin fer ús de l'eina telemàtica.


Les sol·licituds es podran presentar telemàticament durant tot el període de presentació de sol·licituds. En canvi, l'atenció presencial als centres educatius per a la presentació de sol·licituds només es podrà fer durant el període destinat a la presencial.

Per a més informació, pots trucar a l'Ajuntament de Collbató als telèfons 626 070 465 - 93 777 01 00.


Informació relacionada


Data de modificació: 11/03/2021 10:13:35