Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

18:13  |  19/06/2021

El CAC premia un treball en comunicació audiovisual de l’Escola Mansuet

  • premis XIII Cac

    premis XIII Cac

7/6/2021

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha anunciat els guanyadors de la XIII edició dels Premis el CAC a l’escola, adreçats a l’alumnat i al professorat dels centres educatius de Catalunya i que tenen com a objectiu fomentar l’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar. Enguany, el curs de sisè de l’Escola Mansuet de Collbató ha rebut el primer premi pel projecte “Ens en sortirem”.

 

El jurat destaca un original enfocament de la pandèmia. Es valora el to irònic, fins i tot de sèrie B i l’homenatge que es fa a referents cinematogràfics de ciència ficció. Projecte d’alta qualitat, amb narració cuidada, creïble i que serveix de testimoni de la situació que hem viscut.

 

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya convoca anualment els Premis el CAC a l'escola amb l'objectiu de fomentar l'educació en comunicació a les escoles. Hi poden participar tots els centres públics i privats de Catalunya en tres categories diferents: centres educatius, professorat de centres educatius i treballs de recerca de l'alumnat de batxillerat.  

 

Pots veure'l en aquest enllaç


Informació relacionada


Data de modificació: 07/06/2021 13:52:54