Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

12:20  |  16/08/2022

La Piscina Municipal acull el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

  • Mulla't 2022

    Mulla't 2022

22/7/2022

Com cada any, Collbató i la Fundació Esclerosi Múltiple s'uneixen i donen suport a la campanya i iniciativa solidària: "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". A les 12 h es produirà el salt a la piscina.

El diumenge dia 24 de juliol, la Piscina Municipal de Collbató acollirà el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, activitat impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple a molts municipis de Catalunya.

 

Durant tot el dia hi haurà una guardiola per a qui vulgui fer donacions per la Fundació i es podrà comprar marxandatge de la campanya (samarretes, tovalloles...) a la mateixa piscina d'11 a 14 h. La Fundació destina les donacions i la recaptació de la botiga als programes d'acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca en la millora de la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

 

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comunes entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

 

Per a més informació podeu consultar la web del Mulla’t (https://www.mullat.cat/) o demanar-la a través de la bústia de correu electrònic clbt.esports@collbato.catData de modificació: 22/07/2022 15:17:44