Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

03:49  |  27/11/2021

Jornada de networking entre empreses del Baix Llobregat Nord

  • premis reempresa

    premis reempresa

23/11/2021

Aquest dilluns 22 de novembre, el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell va acollir la sessió de networking d’emprenedoria per intercanviar experiències entre emprenedors i empreses del Baix Llobregat i de la qual l’Ajuntament de Collbató hi ha col·laborat. A més, també es va fer el lliurament de la 1a edició dels Premis Relleu de Negocis Llobregat Nord 2021 Fem Xarxa, Fem Empresa. 

 

L’objectiu principal de la jornada de networking era connectar empresaris de diferents sectors. La posada en comú de preguntes i compartir com han afrontat els diferents reptes els participants facilita el camí empresarial de la resta generant sinergies entre ells.  

 

La jornada va comptar amb la ponència de Mònica Mendoza, reconeguda conferenciant internacional en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes. Mónica Mendoza també és docent de l’escola de negocis ESADE.  

 

Premis relleus de negocis 

 

L’acte també va servir per entregar els premis Relleu de Negocis Llobregat Nord 2021 que volen reconèixer la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les Empreses dels municipis del Baix Llobregat Nord que han comprat empreses ja existents, potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori i donar a conèixer el Servei de Reempresa i incrementar el seu nombre d’usuaris. 

 

En aquesta 1a edició dels premis es van presentar nou candidatures d’Abrera, Esparreguera, Martorell i Olesa de Montserrat. Organitzat pel Programa supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, impulsat pels serveis de Promoció Econòmica d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. 

 

El primer premi valorat en 3.000 euros el va guanyar l’empresa de Martorell La Wash Pompeu Fabra, 2.500 euros pel segon classificat, 2.000 euros pel tercer classificat, 1.500 euros pel quart classificat i 1.000 euros. 

 

‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ 

 

El programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, iniciat el 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores. 

 Data de modificació: 23/11/2021 13:54:15