Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:01  |  19/01/2022

Celebrem una Cavalcada de Reis segura!

  • cartell reis 2021

    cartell reis 2021

3/1/2022

A les 18.15 h hi haurà l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a les Coves de Montserrat i, a les 19 h, el recorregut pels carrers del poble.

 

Des de l'Ajuntament de Collbató animem a tots els veïns i veïnes a sortir el proper dimecres 5 de gener a rebre a Ses Majestats els Reis d'Orient, però alhora a fer-ho amb responsabilitat. Els Reis d'Orient arribaran a un quart de set del vespre a les Coves de Montserrat i, tot seguit, a partir de les set del vespre, faran un recorregut passant per diferents carrers del municipi. Per aquest moment, tenint en compte la situació actual de la pandèmia, des de l'Ajuntament demanem que cadascú esculli un lloc del poble on veure la Cavalcada i no seguir la rua amb l'objectiu d'evitar aglomeracions a punts concrets. La Cavalcada finalitzarà amb la tradicional salutació dels Reis, que enguany canviarà de lloc i es farà des d’un escenari habilitat a la Plaça de l’Era.

D'altra banda, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i per tal de minimitzar els riscos de la pandèmia per a tots els assistents, aquest any no es farà la distribució de joguines personalitzades als infants al finalitzar la cavalcada com és tradicional.

 

L'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient és un dels moments més bonics de l'any i, entre tots i totes, podem aconseguir celebrar-lo de la manera més segura possible.

 

El proper dimecres, 5 de gener, vine a rebre els Reis d'Orient!Data de modificació: 03/01/2022 09:26:10