Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:39  |  19/01/2022

Collbató Cultura del mes de gener!

  • agenda cultura gener 2022

    agenda cultura gener 2022

31/12/2021

 

L'any 2022 començarà amb molta empenta a Collbató, i és que l'àrea de Cultura ha preparat una desena d'actes i activitats per aquest mes de gener. Entre elles, una de les més esperades de l'any pels més petits: la Cavalcada de Reis 2022. A més, però, hi haurà molts altres actes destacats, com per exemple tres clubs de lectura, un espectacle familiar, una sessió de contes, dues trobades amb l'Acadèmia Naruto de còmics o una tarda de fotos, sense oblidar la campanya de donació de sang.

 

Les activitats començaran aquest proper dilluns, 3 de gener, amb l'espectacle familiar "Ara t'ho explico", que es farà a dos quarts de sis de la tarda al Casinet.

 

El dimecres 5 de gener hi haurà la Cavalcada de Reis, de la qual se'n donaran més detalls en aquests propers dies.

 

El diumenge dia 9 es farà una nova campanya de donació de sang, a les 10 h del matí, al Casal de Cultura. Les persones que es vulguin fer donants han de demanar cita prèvia a donarsang.gencat.cat.

 

Els dies 18 i 19 de gener hi haurà club de lectura "Primers Lectors". El dimarts, per infants de P4 i P5; el dimecres, per infants de 6 o 7 anys.

 

El dijous dia 20, l'Acadèmia Naruto presentarà els seus còmics i la seva acadèmia a la Biblioteca. Serà a les 5 de la tarda. Dos dies més tard, el dissabte 22 de gener, ho tornaran a repetir a les 11.30 h del matí.

 

El divendres 21 l'equip d'Objectivament oferirà una tarda de fotografia al Casal de Cultura. Les persones interessades poden inscriure's a objectivament@gmail.com.

 

Una setmana més tard, el dia 28, hi haurà una sessió de contes per a infants de 0 a 6 anys. L'activitat es farà amb la col·laboració de Teatre La Forja i tindrà lloc a les 17 h a la Biblioteca.

 

En darrer lloc, el mateix divendres 28 de gener, es farà el club de lectura al voltant de la novel·la "Hammet", de l'escriptora irlandesa Maggie O'Farrell. Serà a partir de les set del vespre a la Biblioteca.

 

Aquest mes de gener, no hi ha excuses! Gaudeix de la cultura a Collbató!

 

 Data de modificació: 31/12/2021 10:15:03