Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:02  |  19/01/2022

Primeres formacions del projecte Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord

  • formacions

    formacions

14/1/2022

 

Els passats mesos de novembre i desembre de 2021 es van celebrar les primeres formacions en el marc del projecte supramunicipal Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord, en què Collbató participa juntament amb els ajuntaments de Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Abrera, Esparreguera i Sant Esteve Sesrovires.

 

Aquestes primeres formacions, emmarcades en el programa Treball, Talent i Tecnologia que impulsa la Diputació de Barcelona, es van fer a Sant Andreu de la Barca i Olesa de Montserrat. Concretament, es van celebrar 3 cursos de formació en competències digitals bàsiques per a Administratius, Auxiliars de Producció i Auxiliars de Cuina, de 25 hores de durada cadascun. Estan adreçats a persones en recerca activa de feina, així com a persones treballadores de la cadena de valor agroalimentària.

 

Hi van assistir un total de 33 persones de diverses localitats del Baix Llobregat Nord, les quals van desenvolupar les seves competències digitals transversals, com ara Cerca, anàlisi i gestió d’informació amb mitjans digitals, Comunicació i col∙laboració a través de mitjans digitals, Autonomia en la utilització de dispositius per a la signatura digitals, Resolució de problemes, Creació de continguts, Ciberseguretat i Autonomia en processos operatius, entre altres.

 

 

Durant aquest any 2022 està previst realitzar més formacions en aquesta línia en diferents municipis del territori. Quan estiguin confirmades, es farà difusió dels cursos perquè s’hi pugui inscriure el màxim número de persones.Data de modificació: 12/01/2022 12:37:42