Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:34  |  17/07/2024

Arriba la Festa Major 2022!

  • Cartell FM Collbató 2022

    Cartell FM Collbató 2022

1/9/2022

Del 13 al 18 de setembre, Collbató torna a celebrar la Festa Major recuperant de nou el format previ a la pandèmia. Els carrers i places es convertiran en els escenaris festius que acolliran les moltes activitats programades per a totes les edats i per a tots els gustos.

 

El programa de Festa Major d’aquest any està ple d’actes diversos per a tots els públics i per a totes les edats. Entre les activitats destacades hi ha els concerts de nit amb Koers, Itaca Band, les Anxovetes, the Sey Systers i la nit del Va Parir Tour-Ràdio Flaixbac.

També cal destacar la programació de caràcter familiar que portarà diversió per als més petits, però també per als més grans, com l’actuació de Reggae per a Xic o pentina el Gat. No faltaran els moments esportius amb els campionats amateurs de bàsquet i futbol sala, la pedalada popular o la competició de petanca. També hi haurà temps per teatre amb la representació d’”El señor de las bicis” o l’humor amb el podcast “El nou paradigma” amb la Natza Farré i la Judit Martín.

 

Enguany torna també la tradició amb la Salnitrada amb foc i festa per a tothom, a més la Colla Infantil dels Diables Salnitrats també tindran el seu moment amb el correfoc infantil. I la cultura popular no s’acaba aquí perquè hi haurà espai per la jornada castellera.

 

I el tret de sortida enguany anirà a càrrec de Teatre la Forja, entitat pregonera, per commemorar el seu vint-i-cinquè aniversari de teatre a casa nostra. Felicitats.

 

La Festa de Major és fruit de la il·lusió i la implicació de moltes persones, entre elles totes les entitats col·laboradores que fan una feina excepcional. Moltes gràcies a Gegants, Salnitrats, Teatre La Forja, Centre d’Esports, Club Ciclista, AAVV de Can Dalmases, la Comissió de Festes de la Font del Còdol, la Penya Barcelonista i el Casal de la Gent Gran.

 

Adjunt a la notícia trobareu un pdf amb el programa de la #FMCollbató22 en el qual apareixen totes les activitats i més informació.

 

 

 

 


Informació relacionada


Data de modificació: 01/09/2022 08:44:11