Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

12:34  |  18/04/2024

Descobreix l'agenda cultural de Collbató del mes d'abril

  • Agenda Cultural abril 2024

    Agenda Cultural abril 2024

  • Agenda Cultural abril 2024

    Agenda Cultural abril 2024

4/4/2024

Més d'una vintena d'actes en el mes que també se celebrarà Sant Jordi.

L'Ajuntament presenta la programació d'actes del mes d'abril. L'agenda de Collbató inclourà presentacions de llibres, clubs de lectura per a totes les edats, sessions de teatre i castellers, entre d'altres. Tot això, en el mes en què arriba una de les festivitats més importants a Catalunya: Sant Jordi.

Sant Jordi

La festivitat de Sant Jordi és una de les més destacades al territori i a Collbató no serà menys durant el mes d'abril, amb una agenda carregada de clubs de lectura i amb diverses activitats durant el 22 i el 23 d'abril. D'entrada, el dia 22, hi haurà una nova Hora del Conte, a les 17.00 h a la Biblioteca, amb l'obra "La Dragona Bufalletres", que anirà a càrrec d'En Clau de Clown.

Ja entrant al 23 d'abril, destaquen el "Sant Jordi a les Residències", que serà al llarg del matí, amb la tradicional entrega de roses a les persones grans, i també la Fira de Sant Jordi, el II Concurs de punts de llibres, el Taller de xapes i el Taller de segells ex-libris, que se celebraran de forma paral·lela, a les 17.00 h al Casal de Cultura. Per tancar la jornada de Sant Jordi, dues hores després, a les 19.00 h, també al Casal de Cultura, hi haurà la taula rodona amb autors locals, "MOTSBATÓ".

Clubs de lectura, exposicions i conferències

Deixant de banda els actes per Sant Jordi, Collbató també tindrà el taller de fotografia "Introducció a la fotografia d'estudi", el dia 5 d'abril al Casal de Cultura a les 18.00 h i una nova edició del Petit Club de Lectura de la Natura, una hora abans, a les 17.00 h, a la Biblioteca. Encara en dia 5, a la Sala d'actes se celebrarà la conferència "Colle Betone. Terra de frontera (segle X)". El dia 10, continuaran les activitats al Casal amb un nou Club de lectura infantil a les 17.45 h.

El dia 17 d'abril, a les 10.00 h a la Biblioteca, hi haurà "Lletres en viu", una trobada d'escoles amb l'il·lustrador i escriptor Òscar Sardà. Per tancar les activitats de lectura, fora de Sant Jordi, la Biblioteca acollirà un nou Club de lectura d'adults amb l'escriptor Màrius Mollà, a les 18.30 h.

Espectacles i concerts

El 7 d'abril, a l'Església de Sant Corneli, hi haurà el concert "Cor Exaudio. Litúrgica", a les 18.00 h. El dia 20, d'altra banda, els Castellers d'Esparreguera faran una exhibició castellera a les Coves de Montserrat, a partir de les 11.00 h, i l'endemà, 21 d'abril, el Casinet acollirà l'obra de tetare "Anònim venecià", amb la companyia Enric Borràs. Finalment, el dia 26, al Molí de l'oli, hi haurà l'Espectacle "Concert d'amor i de mort" amb Jordina Biosca i David Garcia.

Altres activitats

El dia 13, a la Biblioteca, tindrà lloc l'Hora Menuda "Minimúsics" amb l'Albada Blay, i també el Ball de la gent gran, al Casal de Cultura. D'altra banda, durant el mes d'abril, es duran a terme 3 sessions de "Ficció en joc: Club del videojoc", els dies 11, 18 i 25, a la Biblioteca a les 18.30 h. El dia 20, se celebrarà el 1r Concurs de puzzles de Collbató, a les 10.30 h al Casal de Cultura, i es tancarà el mes amb l'Entrega dels II Premis de microrelats Òmnium Pla de Montserrat, a la Sala d'Actes a les 11.30 h.

 

Informació relacionada


Data de modificació: 04/04/2024 16:09:52