Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

13:48  |  18/04/2024

S'aprova per unanimitat la Moció de suport al Manifest del Dia Internacional de les Dones (8M) llegida per l'Associació de Dones de Collbató

  • Fotografia dels membres del Ple amb l’Associació de Dones

    Fotografia dels membres del Ple amb l’Associació de Dones

26/3/2024

El mes de març a Collbató ha estat marcat pel Dia Internacional de les Dones i tots els actes que s'han fet al voltant del 8M. Per aquest motiu, durant el Ple Municipal de març, celebrat el passat dijous, dia 21, es va fer una nova lectura del Manifest de la Diputació de Barcelona, a càrrec de la presidenta de l'Associació de Dones de Collbató, Rosa Palomar.

La Moció de suport al Manifest del Dia Internacional de les Dones (8M) va rebre el vot favorable de tots els grups municipals del plenari.

 

En aquest sentit, cal recordar que el manifest d'enguany reivindica la necessitat de continuar treballant per construir territoris més segurs, inclusius i feministes. D'igual forma, reivindica la importància de teixir vincles entre els feminismes locals per tal que l'agenda social feminista es converteixi en accions completes. Finalment, també posa en relleu la urgència que les administracions i ajuntaments assumeixin les responsabilitats per poder continuar avançant en les societats inclusives i igualitàries.

 

Pots veure el vídeo del moment de la lectura AQUÍ.

 Data de modificació: 26/03/2024 12:32:53