Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:00  |  16/07/2024

Comença l’Estiu Jove 2024

  • cartell

    cartell

2/7/2024

Comença l’Estiu Jove a Collbató amb un munt d’activitats per a joves de 12 anys en endavant. Durant aquest mes de juliol, des de l’Espai Jove Engresca’t s’organitzaran tot un seguit d’activitats lúdiques i esportives per al gaudi de les persones joves de Collbató.

 

Des de tornejos de futbol sala, bàsquet i vòlei, passant per activitats amb videoconsoles, fins a manualitats, tallers de dibuix i de cuina, i jocs de taula.

 

L’Estiu Jove arriba a Collbató i comença amb una setmana amb activitats com un taller de cuina sense fogons, torneig de Monopoly, el conegut joc de taula, Slackline, que es la cinta que es fixa a poca alçada entre dos punts, i en que es tracta de caminar per sobre mantenint l’equilibri,  i per acabar un torneig de voleibol. Totes es portaran a terme a l’Espai Jove Engresca’t.

 

Les següents setmanes augmenten la intensitat, amb activitats com els tornejos esportius de futbol sala (per a menors i majors de 16 anys), i els talles de manualitats i de cuina, o els tornejos de Gran Turismo o Brawl Stars.

 

Aquesta programació ha estat dissenyada conjuntament amb els joves des del propi Espai Jove i des del Punt PIDCES, que és l’espai on setmanalment, els dinamitzadors de l’Espai Jove, entren a l’Institut a dinamitzar el pati, a portar la informació de les activitats que es fan al poble per a joves, i a recollir propostes, inquietuds i necessitats de les persones joves de Collbató.

 

Poder seguir tota la informació al perfil d’Instagram de l’Espai Jove @espaijovescollbato



Data de modificació: 02/07/2024 14:40:14