Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

13:18  |  14/09/2024

ARRIBA LA FESTA MAJOR 2024!

  • CARTELL FESTA MAJOR 2024

    CARTELL FESTA MAJOR 2024

2/9/2024

Comença la festa més sonada de l’any!

Donem el tret de sortida a la Festa Major! Del 13 al 16 de setembre, els carrers de Collbató estaran engalanats i preparats per gaudir dels dies més intensos de l'any. Música, competicions, teatre, esport, activitats infantils i, com no pot ser d'una altra manera, cultura popular.

 

Coincidint amb els darrers dies de l'estiu i amb Sant Corneli, el patró del municipi, Collbató inicia les festes locals. Podeu descarregar el programa a www.collbato.cat tot i que rebreu el document en paper al vostre domicili.

 

Enguany recuperem el sopar i ball de Festa Major divendres 13 a la Pista Martí Gil, la cultura popular tornarà a ser la protagonista del programa amb gegants, diables, castells, sardanes, havaneres i moltes activitats pels més petits de la casa.

 

Una altre novetat de la Festa 2024, seran les activitats als Jardins de Can Rogent, com el vermut popular de dissabte 14, la ballada de sardanes de diumenge 15 o les havaneres del dilluns 16 al vespre.

 

Recomanacions

 

Durant les festes es tallaran alguns carrers per fer possible les activitats, per això el Consistori recomana la mobilitat a peu o en transport públic. S'habilitaran tres zones d'aparcaments: l'esplanada dels Bombers, el Casal de Cultura (excepte el 15 de setembre) i la zona davant la Pista Esportiva. Podeu consultar els talls de carrer en la programació.

 

Tota la informació de la Festa Major la trobareu a:

Programa Festa Major Collbató 2024

www.collbato.cat

 

IG 

Instagram

 

FB

Facebook

 

X

X - Twiter



Data de modificació: 02/09/2024 11:38:09